Voor het Markenseplein in Scheveningen ontwikkelen wij de zesde kiosk voor Melissa Snackbar. Deze kiosk is ontstaan vanuit de gedachte  de Haagse kiosken een herkenbaar uiterlijk te geven. 

Na de Fahrenheitstraat heeft DAVL Studio de opdracht gekregen voor het ontwerpen van een twee-tal kiosken op de Frederik Hendriklaan, ook wel 'De Fred' genoemd. De kiosken zullen meegenomen worden in de herinrichting en een 'eigen' uitstraling krijgen. 

In opdracht van VolkerWessels Vastgoed bv hebben wij het definitief ontwerp afgerond voor het boothuis van de KNRM en de horeca gelegenheid van Simonis aan de staart van de monumentale Visafslag te Scheveningen.

De riante verspringende terrassen geven het Coolhouse een mooie plasticiteit. Op deze manier kan er optimaal gebruik gemaakt worden van de buitenkwaliteit en zorgen de overstekken voor de reductie van de zinbelasting op de gevels. De bloembakken zorgen voor de nodige privacy. 

Voor een atelierwoning in Wassenaar hebben we een interieurontwerp gemaakt. DAVL Studio verzorgt al het maatwerkmeubilair, waaronder de speciaal ontworpen schuifdeuren en het slimme boekenkastensysteem. We verzorgen ook de bouwbegeleiding tijdens de realisatie. 

DAVL Studio heeft de opdracht gekregen voor de renovatie en verbouwing van een prachtige villa. Het betreft het spiegelhuis, een Rijksmonument, naar een ontwerp van ‘De Amerikaanse huizen’ door J. Gartner uit 1933. 

De Residences aan de Koppelstokstraat zijn uit de steigers. De royale entrees van de woningen wordt zichtbaar. Binnenkort worden de beton gevelelementen geplaatst. 

De contouren van het Coolhouse worden steeds meer zichtbaar. Er hangen al meerdere balkons, schuifpuien zijn geplaatst en de bovenste verdieping is bereikt. En wat een mooi uitzicht!

De werkzaamheden voor de tijdelijke huisvesting van JM Snacks in Scheveningen zijn gestart. Het duin wordt afgegraven en binnenkort zal begonnen worden met de opbouw.

Momenteel werkt DAVL studio aan de uitwerking van de tribune voor SVV Scheveningen.