Op de locatie van ziekenhuis Bronovo ontwerpt DAVL Studio een poliklinisch zorgcentrum van circa 6000 vierkante meter. De realisatie van het zorgcentrum wordt mogelijk gemaakt door de ontwikkeling van het gehele Park Bronovo. Het gebouw staat in natuurlijke verbinding met het park en met de appartementen die op en aan het zorgcentrum zijn gelegen. In een flexibel plan creëren wij woningen, inclusief voor sociale huur. Door deze vorm te geven met slanke volumes wordt gezorgd voor ruimte, licht en rust.

DAVL Studio heeft een modern interieurconcept ontworpen voor een transformatie van een driemastklipper uit 1898. Er zijn verschillende ruimtes ontworpen die door de materialisatie met elkaar verbonden worden. 

DAVL Studio heeft een visie ontwikkeld voor het sluitstuk naast de Rokerij op de Dr. Lelykade. Harbour View bestaat uit vijf penthouses van ca. 200m2 met ruime balkons. Op de begane grond komt een kleine brasserie en is de entree voor de parkeerrobot. 

De laatste woning en de algemene ruimtes van het Coolhouse zijn opgeleverd! Daarmee is het gebouw in het geheel opgeleverd en kunnen de bewoners genieten van hun nieuwe woningen.

Beach House Scheveningen, een exclusief nieuwbouwproject voor uw tweede thuis, wordt gebouwd tussen het helmgras van de Scheveningse duinen. Dichter bij zee kúnt u eenvoudig niet wonen. In dit state of the art appartementengebouw komen 20 luxeappartementen met zicht op zee en de haven. De ligging is uniek: direct aan het strand en omgeven door het dynamische havenkwartier.

Voor JM Snacks hebben wij een horeca paviljoen ontworpen in het duinlandschap. De robuuste architectuur van het paviljoen is geheel aangepast aan de omgeving en maakt integraal deel uit van de ontwikkeling van het NHH te Scheveningen. 

Tijdens het congres Haagse Vastgoeddag 2018 is Coolhouse als winnaar uit de bus gekomen. Wij zijn trots op deze overwinning en de constructieve samenwerking tussen BAM Wonen en Simonis Onroerend Goed. Mooi om te zien dat de visie van de architect uiteindelijk dit schitterend resultaat oplevert. 

In de bosrijke omgeving van Bilthoven heeft DAVL studio het ontwerp gemaakt voor een prachtige villa. De leefkeuken, die een belangrijke rol speelt in het huis, is ruimtelijk opgezet. Hierdoor ontstaat er een optimaal contact met de tuin. 

Residences staan te glimmen in de herfstzon. De woningen aan de Koppelstokstraat van het Coolhouse zitten in de afbouwfase. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de maatwerk interieurs en worden de puntjes op de 'i' gezet. 

Het Coolhouse is uit de steigers en er wordt hard gewerkt aan de oplevering. Eén dezer dagen zullen de shutters geplaatst gaan worden. Er wordt momenteel hard gewerkt aan het interieur en de prachtige daktuin.