Tijdens het congres Haagse Vastgoeddag 2018 is Coolhouse als winnaar uit de bus gekomen. Wij zijn trots op deze overwinning en de constructieve samenwerking tussen BAM Wonen en Simonis Onroerend Goed. Mooi om te zien dat de visie van de architect uiteindelijk dit schitterend resultaat oplevert. 

Het Coolhouse nadert de opleverdatum en is bijna af. Met de transparante architectuur is het gebouw een frisse nieuwkomer in de haven van Scheveningen. Dit is niet onopgemerkt gebleven, want het gebouw is genomineerd als beste Haagse vastgoedproject van 2018.

In de bosrijke omgeving van Bilthoven heeft DAVL studio het ontwerp gemaakt voor een prachtige villa. De leefkeuken, die een belangrijke rol speelt in het huis, is ruimtelijk opgezet. Hierdoor ontstaat er een optimaal contact met de tuin. 

Residences staan te glimmen in de herfstzon. De woningen aan de Koppelstokstraat van het Coolhouse zitten in de afbouwfase. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de maatwerk interieurs en worden de puntjes op de 'i' gezet. 

Het Coolhouse is uit de steigers en er wordt hard gewerkt aan de oplevering. Eén dezer dagen zullen de shutters geplaatst gaan worden. Er wordt momenteel hard gewerkt aan het interieur en de prachtige daktuin. 

In samenwerking met het projectteam van het Noordelijk Havenhoofd Scheveningen en JM Snacks hebben we de inpassing van het paviljoen in het duinlandschap vastgelegd. De maquette laat mooi zien hoe het ingekapseld gebouw zich opent naar de boulevard zijde. Het terras wordt een integraal onderdeel van het concept.  

Aan de Vijverweg in Sittard heeft DAVL het Voorlopig Ontwerp gemaakt voor de renovatie/ uitbreiding van een prachtige villa. De Villa maakt als Rijksmonument deel uit van 'De Amerikaanse huizen' uit 1933.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een traditioneel vakwerkhuis. Het traditionele karakter aan de straatzijde zal aan de landschapszijde een hedendaags uitstraling krijgen. Dit zorgt voor een mooi omlijsting van het schitterende uitzicht op het heuvellandschap.

DAVL Studio heeft de opdracht voor het ontwerpen van een riante villa aan de prachtige bosrijke Wagnerlaan te Bilthoven. 

Voor M&M Pure Flowers hebben wij het voorlopig ontwerp afgerond. De kiosk wordt in samenwerking met de gemeente ontwikkeld en als voorbeeld gesteld bij de herinrichting van de ‘Fred’.  De architectuur van deze kiosk is in lijn met andere kiosken van DAVL Studio.