Op de Dr. Lelykade opende op 11 juli Encore—het nieuwe restaurant van Simonis in Scheveningen. Bij dit project, dat we in recordtempo hebben afgerond, heeft DAVL Studio het bouwmanagement voor zijn rekening genomen.

DAVL Studio is door SVV Scheveningen gevraagd om een nieuwe tribune met faciliteiten te ontwerpen. Wij hebben voor hen een totaaloplossing ontwikkeld waarbij de functies geïntegreerd worden in één gebouw. De uitstraling van het ontwerp sluit aan bij de visie van de club.

Vandaag vierden we samen met de toekomstige bewoners van het Coolhouse de start van de bouw. We zijn hartstikke trots dat ons initiatief en ambitie na twee jaar werkelijkheid wordt. Met dank aan Simonis Onroerend Goed en BAM Wonen.

De afgelopen maanden heeft de aannemer hard gewerkt aan de kiosken in de Fahrenheitstraat. De kiosken zijn het sluitstuk van het Winkelgebied De Fahrenheit. Een actieplan waarmee winkelgebied De Fahrenheit, voor wat betreft de uitstraling van de openbare ruimte, klaar is voor de toekomst.