Het fantastisch uitzicht wordt mooi omkaderd. Werkzaamheden schieten op aan de Waldorpstraat. 

De Schipperstoren staat voor modern wonen in prachtige stadsappartementen met ruime balkons, op loopafstand van het Station Hollands Spoor, Den Haag Centraal en het historisch centrum van Den Haag. 

Renovatie woonvilla in Sittard. Meerdere foto's volgen. 

Maquette definitief ontwerp BEACH House aan het NHH Scheveningen. 

Volledige renovatie hoekwoning aan de Harteveltstraat te Scheveningen. 

Voor de renovatie van deze woning maakt DAVL Studio een totaalontwerp met moderne uitstraling. Dit omvat zowel de architectonische indeling als custom made designmeubilair.

In het nieuwe boek ‘100 Jaar Modern Den Haag’, uitgegeven door NAI010 Uitgevers, zijn twee projecten van DAVL Studio opgenomen—Coolhouse en Werf07.

In opdracht van VolkerWessels Vastgoed BV, ontwerp en technische uitwerking van een windscherm t.b.v. het nieuwe Inntelhotel aan het Noordelijke Havenhoofd te Scheveningen.

De werkzaamheden t.b.v. de realisatie van een bedrijfswoning aan de Waldorpstraat te Den Haag zijn in September van start gegaan.

Voorlopig ontwerp Arrangement. Het project is uniek, gelegen aan de rand van het dorp Heech, direct aan eigen vaarwater en in open verbinding met het Heegermeer in het hart van het watersportcentrum van Friesland.