La Haye

La Haye heeft circa 208 woningen waarvan circa 84 woningen voor de sociale verhuur. La Haye is er voor iedereen en realiseert daarom woningen voor alle doelgroepen.

Alle woningen beschikken over goede buitenruimtes. Zelfs de woningen welke hoger in de torens gelegen zijn beschikken over een buitenruimte. Uiteraard zal deze buitenruimte afsluitbaar zijn en op deze manier als een serre kunnen functioneren om de gure omstandigheden op deze hoogte weerstand te kunnen bieden.

In La Haye is meer dan voldoende fietsparkeren aanwezig. Niet weggestopt in de kelder maar alles op maaiveldniveau, uitstekend bereikbaar met royale entrees zodat je ook ‘s avonds je fiets veilig kunt parkeren en er eigenlijk geen enkele reden meer is om je fiets niet te gebruiken.

Op de begane grond is er ruimte voor een horecagelegenheid en is er een flexibel kantoren-concept waar vergaderkamers gehuurd kunnen worden of waar je als ZZP-er kunt werken. Denk dan niet aan de grootschalige bekende concepten als bijvoorbeeld Regus, maar meer aan een boetiekachtig kleinschalig concept dat exact aansluit op de behoeften van de bewoners van La Haye en de directe omgeving. Ook zal er op de begane grond ruimte zijn voor een deelwinkel. Je kunt dan denken aan een doe-het-zelf city store, maar dan één waar je ook alles kunt huren, zodat de meer dan 400 bewoners straks niet allemaal een eigen boormachine nodig hebben, maar deze kunnen delen met elkaar.