In de maand augustus mogen we de omgevingsvergunning verwachten van de bedrijfswoning aan de Waldorpstraat in Den Haag. De bouw zal derde kwartaal dit jaar starten. 

Op de locatie van ziekenhuis Bronovo ontwerpt DAVL Studio een poliklinisch zorgcentrum van circa 6000 vierkante meter. De realisatie van het zorgcentrum wordt mogelijk gemaakt door de ontwikkeling van het gehele Park Bronovo. Het gebouw staat in natuurlijke verbinding met het park en met de appartementen die op en aan het zorgcentrum zijn gelegen. In een flexibel plan creëren wij woningen, inclusief voor sociale huur. Door deze vorm te geven met slanke volumes wordt gezorgd voor ruimte, licht en rust.

Het College van gemeente Ridderkerk is akkoord met de intentieovereenkomst voor de gebiedsontwikkeling met acht woningen aan de Waal in Ridderkerk. DAVL maakt het beeldkwaliteitsplan en de ontwerpen voor de woningen. 

DAVL Studio heeft een modern interieurconcept ontworpen voor een transformatie van een driemastklipper uit 1898. Er zijn verschillende ruimtes ontworpen die door de materialisatie met elkaar verbonden worden. 

DAVL Studio heeft een visie ontwikkeld voor het sluitstuk naast de Rokerij op de Dr. Lelykade. Harbour View bestaat uit vijf penthouses van ca. 200m2 met ruime balkons. Op de begane grond komt een kleine brasserie en is de entree voor de parkeerrobot. 

De laatste woning en de algemene ruimtes van het Coolhouse zijn opgeleverd! Daarmee is het gebouw in het geheel opgeleverd en kunnen de bewoners genieten van hun nieuwe woningen.

Beach House Scheveningen, een exclusief nieuwbouwproject voor uw tweede thuis, wordt gebouwd tussen het helmgras van de Scheveningse duinen. Dichter bij zee kúnt u eenvoudig niet wonen. In dit state of the art appartementengebouw komen 20 luxeappartementen met zicht op zee en de haven. De ligging is uniek: direct aan het strand en omgeven door het dynamische havenkwartier.

Voor JM Snacks hebben wij een horeca paviljoen ontworpen in het duinlandschap. De robuuste architectuur van het paviljoen is geheel aangepast aan de omgeving en maakt integraal deel uit van de ontwikkeling van het NHH te Scheveningen. 

Tijdens het congres Haagse Vastgoeddag 2018 is Coolhouse als winnaar uit de bus gekomen. Wij zijn trots op deze overwinning en de constructieve samenwerking tussen BAM Wonen en Simonis Onroerend Goed. Mooi om te zien dat de visie van de architect uiteindelijk dit schitterend resultaat oplevert. 

Het Coolhouse nadert de opleverdatum en is bijna af. Met de transparante architectuur is het gebouw een frisse nieuwkomer in de haven van Scheveningen. Dit is niet onopgemerkt gebleven, want het gebouw is genomineerd als beste Haagse vastgoedproject van 2018.