De werkzaamheden t.b.v. de realisatie van een bedrijfswoning aan de Waldorpstraat te Den Haag zijn in September van start gegaan.

Voor de renovatie van deze woning maakt DAVL Studio een totaalontwerp met moderne uitstraling. Dit omvat zowel de architectonische indeling als custom made designmeubilair.

Projecten

Thumbnail for Oostvogel Thumbnail for Villa Vijverweg Thumbnail for Villa Achterdijk Thumbnail for Holiday Inn Thumbnail for Cultehuur Thumbnail for Coolhouse Thumbnail for Kiosk Zuiderparklaan Thumbnail for GERMAN LED Thumbnail for Werf07 Thumbnail for Split_ed Thumbnail for Harbour View Thumbnail for Petroleumhaven Thumbnail for Paviljoen Thumbnail for Kiosken Fahrenheitstraat Thumbnail for JACHTHAVEN Thumbnail for Knowledge Avenue

Voorlopig ontwerp Arrangement. Het project is uniek, gelegen aan de rand van het dorp Heech, direct aan eigen vaarwater en in open verbinding met het Heegermeer in het hart van het watersportcentrum van Friesland. 

DAVL Studio heeft een prototype-dijkwoning ontworpen voor aan de Pruimendijk in Ridderkerk. Deze woning is onderdeel van het project Hof van Waelsicht, waarvoor DAVL Studio ook een beeldkwaliteitsplan heeft gemaakt. Aan de kant van de dijk presenteert de woning zich als traditionele dijkwoning en aan de achterkant heeft de woning een lichte en moderne uitstraling.

Over DAVL Studio

“Ieder project vergt zijn eigen aanpak. DAVL Studio pakt opdrachten integraal aan en blijft van begin tot eind betrokken. Onze aanpak wordt sterk bepaald door een gevoel voor kwaliteit en esthetiek met zuivere belijning, heldere vormen en met veel oog voor detaillering. De esthetiek staat tegelijkertijd ten dienste van de functionaliteit, de sfeer en de beleving van het gebouw.”

Voor het kantoorgedeelte van het bedrijfsgebouw van BOB heeft DAVLstudio een overtuigend nieuwe gevelbeeld ontworpen. De beeldbepalende borstwering op de verdiepingen maken het kantoordeel zelfstandig, schijnbaar alzijdig gebouw dat tegelijkertijd een mooie samenhang heeft met de gevelbekleding van de hal.

In het mooie Zeeuws-Vlaanderen heeft DAVLstudio de opdracht voor het maken van een plan voor recreatiewoningen. 

Instagram

exterieurfoto van het Coolhouse in Scheveningen - Volg DAVL Studio op Instagram
Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

In het Coolhouse is het prachtige penthouse opgeleverd. Foto Annemiek van Kinderen

Schetsontwerp voor de uitbreiding van de verhuurbare vloeroppervlakte van een bestaand gebouw binnen de grenzen van het vigerende bestemmingsplan.

De stalen puien van Perfect Windows worden geplaatst in de achtergevel van de villa. De monumentale openslaande deuren zorgen voor een optimaal contact met de tuin. 

In de bosrijke omgeving van Bilthoven is de villa opgeleverd door Steenbergen Bouw. DAVLstudio heeft het ontwerp en de begeleiding gedaan van dit prachtige resultaat. 

Contact

DAVL Studio
Berkstraat 2
2565MS Den Haag
+31 (0)70 3462358
info@davlstudio.com

kaart van Berkstraat 2, Den Haag

Voor het perceel aan de Pruimendijk in Ridderkerk heeft DAVL Studio het beeldkwaliteitsplan en kavelpaspoorten gemaakt voor een gebied met acht nieuwe woningen en openbare ruimte. Dit stedebouwkundige ontwerp is onderlegger voor een nieuw bestemmingsplan.

DAVL Studio heeft een plan ontwikkeld om, door middel van het toevoegen van betaalbare woningen, de Theresiakerk in Den Haag te behouden.

Haalbaarheidsstudie in opdracht van Stadswaarde Vastgoedontwikkeling voor de realisatie van een woontoren van 125 meter met een gemengd programma in Den Haag.

In de maand augustus mogen we de omgevingsvergunning verwachten van de bedrijfswoning aan de Waldorpstraat in Den Haag. De bouw zal derde kwartaal dit jaar starten. 

Op de locatie van ziekenhuis Bronovo ontwerpt DAVL Studio een poliklinisch zorgcentrum van circa 6000 vierkante meter. De realisatie van het zorgcentrum wordt mogelijk gemaakt door de ontwikkeling van het gehele Park Bronovo. Het gebouw staat in natuurlijke verbinding met het park en met de appartementen die op en aan het zorgcentrum zijn gelegen. In een flexibel plan creëren wij woningen, inclusief voor sociale huur. Door deze vorm te geven met slanke volumes wordt gezorgd voor ruimte, licht en rust.

DAVL Studio heeft een modern interieurconcept ontworpen voor een transformatie van een driemastklipper uit 1898. Er zijn verschillende ruimtes ontworpen die door de materialisatie met elkaar verbonden worden. 

DAVL Studio heeft een visie ontwikkeld voor het sluitstuk naast de Rokerij op de Dr. Lelykade. Harbour View bestaat uit vijf penthouses van ca. 200m2 met ruime balkons. Op de begane grond komt een kleine brasserie en is de entree voor de parkeerrobot. 

De laatste woning en de algemene ruimtes van het Coolhouse zijn opgeleverd! Daarmee is het gebouw in het geheel opgeleverd en kunnen de bewoners genieten van hun nieuwe woningen.

Beach House Scheveningen, een exclusief nieuwbouwproject voor uw tweede thuis, wordt gebouwd tussen het helmgras van de Scheveningse duinen. Dichter bij zee kúnt u eenvoudig niet wonen. In dit state of the art appartementengebouw komen 20 luxeappartementen met zicht op zee en de haven. De ligging is uniek: direct aan het strand en omgeven door het dynamische havenkwartier.

Voor JM Snacks hebben wij een horeca paviljoen ontworpen in het duinlandschap. De robuuste architectuur van het paviljoen is geheel aangepast aan de omgeving en maakt integraal deel uit van de ontwikkeling van het NHH te Scheveningen.